• Imprimeix

Nova convocatòria d'Aportacions Reintegrables a Projectes de l’Àmbit dels Videojocs

El període de sol·licitud és del 10 de juliol al 20 de setembre de 2018

11/07/2018 09:07
AR_videojocs_2018_2

Des d’aquest dimarts 10 de juliol, fins el proper 20 de setembre, els desenvolupadors de videojocs del territori català podran presentar-se a la segona convocatòria de 2018 de la línia de finançament d’Aportacions Reintegrables a Projectes de l’Àmbit dels Videojocs. Aquest ajut és una eina que el Departament de Cultura, a través de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial (ADE) de l'ICEC, posa al servei del sector de l’oci interactiu digital local amb la voluntat d’impulsar el seu creixement empresarial i creatiu.

Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de “cofinançament” que permeten a les empreses disposar de finançament a priori per projectes amb una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa i que consisteixin en el desenvolupament, la producció, l’edició, la distribució, la comercialització o la difusió d’un videojoc.

S’articulen en dues modalitats: 1) la d’aportació reintegrable sense interessos i 2) una subvenció fins al 35% com màxim del pressupost aprovat, que s’hauria de retornar només en funció dels ingressos obtinguts per l’explotació del projecte subvencionat.

Des de l'any 2015, el Departament de Cultura ha ajudat amb aquesta línia a 17 videojocs (9 d’ells només l’any passat).

Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament des d'aquest enllaç, on trobareu tots el requeriments, documents i informació de contacte necessaris. A més, per més detalls sobre les aportacions reintegrables, us animem a consultar les bases de la convocatòria, així com la resolució publicada al DOGC el passat 27 de juny, en aquest altre enllaç.