• Imprimeix

L'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions per els XI Premis Gaudí

Aquestes estaran obertes fins l'1 d'octubre de 2018

18/07/2018 11:07
ImatgePremisGaudi

L'Acadèmia del Cinema Català ha obert les inscripcions dels XI Premis Gaudí, que es celebraran l'últim cap de setmana de gener de 2019.

Com cada any, podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals, films d’animació i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les bases i que hagin estat estrenades/emeses entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018 i, en el cas dels curtmetratges, aquells títols qualificats entre l’1 d’abril de 2017 i el 30 de setembre de 2018 i que no s’hagin presentat a l’anterior edició dels Premis Gaudí.

Els enllaços per accedir a les inscripcions i a les bases que les regulen són:

Inscripcions: https://votacions.premisgaudi.cat/

Bases: http://academiadelcinema.cat/images/pdf/Gaudi/2019/bases_xi_premis_gaudi.pdf

L'Acadèmia del Cinema Català organitza i atorga els premis anuals per difondre i promocionar les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català.

L'objectiu principal dels Premis Gaudí és dotar-los del prestigi i segell d'altres premis similars existents a Europa i arreu del món, impulsant-los a través de l'Acadèmia, que és la institució que aglutina els professionals del sector i els acadèmics, que són els qui votaran i decidiran els premis anuals.