• Imprimeix

El teatre visual i de titelles a Catalunya

La presentació de l'estudi de diagnosi del sector del teatre visual i de titelles a Catalunya tindrà lloc el dia 16 de novembre a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

07/11/2018 12:11
estudi titelles

L’ICEC ha impulsat en col·laboració amb UNIMA Catalunya (Unió Internacional de la Marioneta), la realització d’un estudi de diagnosi sobre l’estat actual del Teatre Visual i de Titelles al nostre país. En el marc de l’IF Barcelona, Biennal de teatre de figures, i amb la presència de Toni Rumbau, autor de l’estudi, se celebrarà el 16 de novembre la presentació de l’informe, que recull dades quantitatives i qualitatives del sector del teatre visual i de titelles, per tal de poder fer una radiografia objectiva del sector. Aquest document posa en relleu els aspectes més destacables de la disciplina i en singularitza aquells d’especial interès per al desenvolupament d’una anàlisi estratègica del sector.

PROGRAMA

19:00 Obertura institucional a càrrec de Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC, Jordi Alomar, director del l’IF Barcelona, Biennal de teatre de figures, i Eudald Ferré, president d’UNIMA Catalunya.

19:15 Presentació de l’estudi a càrrec de Toni Rumbau, director de la revista Putxinel·li.

19:45 Torn obert de preguntes i tancament de la presentació.

 

Es demana confirmació abans de dimarts 13 de novembre a: igarciam@gencat.cat (Imma)