• Imprimeix

Estrena del curtmetratge Latentes

Tindrà lloc el 10 d’octubre a les 18:30 a l’Auditori de la Facultat de Comunicació de la UPF.

08/10/2018 09:10
Latentes

Font: UPF Starting Lab

Mireia Aragón, Anna Cuesta i Adrián Rodríguez són els creadors de LATENTES, un curtmetratge interactiu que ens presenta un món paral·lel absolutament aliè al nostre on les interaccions socials estan sistematitzades i dictaminades per una societat que agrupa els individus de tres en tres des de la seva infantesa. A aquestes agrupacions se les anomena “nius”​. Aquests conviuen i treballen units, compartint experiències, hàbits de vida, costums quotidians. Mila, Vera i Leo, els protagonistes del niu, començaran a plantejar-se la seva individualitat quan es troben una imatge insòlita, impossible en el seu món: una persona caminat sola pel carrer. A partir d’aquest moment, cadascú de nosaltres pot triar quins dels tres personatges serà el protagonista i viure la història des del seu punt de vista.

LATENTES va ser un dels tres projectes seleccionats per ser incubats a la segona edició d’UPF Starting Lab, que va començar el passat 18 de gener. Durant aquest 9 mesos, el projecte s’ha enriquit gràcies a les mentories especialitzades i a la incorporació de nous perfils dins l’equip.

A més a més, durant la residència a UPF Starting Lab, el projecte va expandir el seu univers narratiu i es va convertir també en un espectacle que ha estat seleccionat en la programació de nous codis dramatúrgics de l'espai Àtic22 del Teatre Tantarantana. L'obra LATENTES treballa les arts escèniques, les arts visuals i la interacció. Durant l'obra de teatre el públic escollirà el final de l'obra, creant una experiència col·lectiva que serà cada dia diferent. En aquest format escènic, LATENTES es podrà veure del 27 de desembre al 13 de gener de 2019. Les entrades ja estan a la venda en aquest enllaç.

La incubadora UPF Starting Lab és un programa impulsat per la UPF i coordinat pel Canòdrom, Parc de Recerca Creativa, amb el suport de l’ICEC. Té com a objectiu la professionalització de Treballs Fi de Grau (TFG) de Comunicació Audiovisual en l’especialitat en Comunicació Interactiva de la UPF.