• Imprimeix

La campanya 'Fas 6 anys. Tria un Llibre' endega la seva tercera edició

La durada serà del 15 d'octubre al 30 de novembre de 2018.

10/10/2018 10:10
Fas6Anys_2018

La campanya 'Fas 6 anys. Tria un Llibre' que vol estimular els hàbits de lectura dels infants que aquest any han fet o faran 6 anys, comença la seva tercera edició. Des del 15 d'octubre i fins el 30 de novembre de 2018, més de 78.000 nens i nenes de tota Catalunya rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. En aquesta podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

També té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult i que aprenguin a donar valor al llibre.

La campanya és una acció de foment de la lectura dins del Pla de lectura 2020 del Departament de Cultura amb el Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració dels departaments d’Ensenyament, de Vice-Presidència, Economia i Hisenda, d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l'ONCE.