• Imprimeix

Nova edició de Gamelab a Barcelona

Gamelab Barcelona 2018 tornarà a reunir els grans referents mundials del món del videojoc. Serà del 27 al 29 de juny a L'Hospitalet de LLobregat

12/04/2018 12:04
Gamelab 2017

Fumito Ueda i Rami Ismail - ©Gamelab 2017

El XIV Congrés Internacional de Videojocs i Oci Interactiu Gamelab Barcelona es celebrarà entre el 27 i 29 de juny a l'Hotel Hesperia Tower de L'Hospitalet de Llobregat amb el suport de l’ICEC.

Aquesta serà la catorzena edició d'un congrés que sempre ha comptat amb la presència de les principals figures internacionals del sector, les quals ofereixen la seva visió experta sobre l’evolució del mitjà, contribueixen a dibuixar el futur i anticipen les experiències i formats de consum d’oci que s'imposaran durant la propera dècada.

Com a novetat, GAMELAB ha anunciat que enguany compta amb un Comitè Assessor format per figures de màxim prestigi, que consolidarà l’equip directiu. Aquest comitè serà integrat pel Mark Cerny (arquitecte líder de PlayStation 4), Rami Ismail (creador de Vlambeer i referent de la indústria independent), Mike Sepso (VP Activision Blizzard), David Helgason (Fundador d’Unity Technologies), Dean Takahashi (periodista de referència en noves tecnologies) i Ian Livingston (Tomb Raider).

Com cada any, el Congrés dedicarà un ampli espai per a què professionals independents, start-ups i empreses puguin mostrar el seus nous projectes davant d'una audiència especialitzada de professionals, mitjans i potencials partners i inversors, a més de fer networking.

Com a acte final, tindrà lloc la celebració dels ja tradicionals Premios Nacionales del Videojuego – Gamelab, que reconeixen l’excel·lència en la creació dels jocs de l’Estat.

Aquesta mateixa setmana es farà l'obertura de les inscripcions per a aquesta nova edició a la pàgina web de l’esdeveniment.

GAMELAB 2018 compta també amb el suport d'Acció, de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, de l’Ajuntament de L’Hospitalet, del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de l’Ajuntament de Barcelona.