• Imprimeix

iCat busca prescriptor jove cultural entre la comunitat d’Escena 25

L'ICEC i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) organitzen una acció participativa conjunta entre iCat i Escena 25. El guanyador ha estat JOAN POL ALCARAZ

05/07/2018 11:07
iCat_Escena25

L'ICEC i l'emissora iCat organitzen conjuntament l’acció participativa “Prescriptor cultural a iCat”. Aquesta iniciativa consisteix en un concurs per seleccionar un/a jove prescriptor/a de la cultura per fer una col·laboració setmanal a iCat durant la temporada 2018-2019.

El seleccionat/ada serà el/la protagonista d’un espai setmanal al programa despertador d’iCat, “Els experts”, que s’emet de dilluns a divendres de 7.00 a 10.00. L’objectiu és que en aquest magazín, dirigit i presentat per Albert Miralles i Roger Seró, la persona escollida presenti propostes musicals i culturals que també inclouran els espectacles i concerts oferts pel programa Escena 25, que promou l’accés dels joves a la cultura.

La convocatòria és oberta a totes les persones de 18 a 25 anys registrades a Escena 25. D’entre tots els participants, el jurat, format per representants de l’ICEC i la CCMA, seleccionarà el guanyador/a en base a criteris d’expressió oral i creativitat. Després del període de recepció del material dels participants, que es tancarà el 15 de juliol, l’ICEC i la CCMA faran públic el guanyador/a el divendres 20 de juliol. El guanyador ha estat JOAN POL ALCARAZ, qui ha estat escollit d'entre més de 100 participants. Enhorabona. 

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, a través de la col·laboració amb institucions que treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació i la innovació. Amb aquesta acció, iCat mostra el seu compromís amb la difusió i promoció del sector cultural i musical de Catalunya, col·laborant en la difusió del programa social Escena 25 de l’ICEC, ideat per crear hàbits culturals i afavorir l’accés als joves a espectacles i concerts amb col·laboració dels teatres i sales de concert de Catalunya.

Podeu consultar les bases del concurs a https://www.escena25.cat/noticies

Les propostes cal enviar-les a:  públics.icec@gencat.cat