• Imprimeix

Els videojocs independents seran els protagonistes a l'Indie Dev Day

Es celebrarà el dissabte 27 d'octubre al Canòdrom,Parc de Recerca Creativa

24/10/2018 10:10
IndieDevDay2018

La nova edició de l’Indie Dev Day tindrà lloc el dissabte 27 d’octubre al Canòdrom, Parc de Recerca Creativa de la ciutat de Barcelona. Aquest esdeveniment amplia aquest any de forma considerable la seva mida i abast per convertir-se en una de les trobades ineludibles del sector dels videojocs a Catalunya.

L'esdeveniment té l'objectiu de reivindicar la tasca dels desenvolupadors independents i donar a conèixer els seus projectes. A l'Indie Dev Day hi haurà més de 25 estands d'estudis locals on hi haurà la oportunitat de jugar als videojocs que han creat, alguns d'ells en exclusiva, i conèixer als desenvolupadors que hi ha al darrere.

La jornada d’activitats s’estructura fonamentalment en quatre blocs, als quals, a més a més, es suma la presentació dels jocs desenvolupats en una gamejam celebrada durant les setmanes prèvies a l’esdeveniment:

1. Conferències: Un complet programa de 16 ponències formaran la columna vertebral de l’Indie Dev Day 2018. Des de taules rodones sobre com afrontar un fracàs, fins a xerrades sobre l’actual situació de la dona dins l’escena del videojoc independent, passant per conferències més tècniques sobre disseny de nivells o el treball d’un artista 3D.

2. Zona Retro Arcade: 8 mobles de màquines recreatives oferiran als visitants fer un viatge cap al passat de l’oci interactiu. Algunes d’elles no només es presentaran amb jocs clàssics, sinó que també permetran jugar a versions adaptades de títols independents contemporanis.

3. Zona de Realitat Virtual: L’Indie Dev Day comptarà amb un espai dedicat a la tecnologia de la realitat virtual, on els assistents podran provar les ulleres HTC VIVE i els videojocs més actuals.

4. Concert: La formació sabadellenca Belmont’s Revenge interpretarà diversos temes musicals trets de bandes sonores de videojocs de l’època dels 8-bits.

GameJam: La gamejam de l’Indie Dev Day es va celebrar entre els dies 5 i 12 d’octubre, amb la premissa ‘Cómete las verduras’. Tots el jocs presentats es podran jugar el mateix dia de l’esdeveniment i s’atorgarà un reconeixement a l’equip guanyador. 

Indie Dev Day compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Més informació en el següent enllaç: http://www.indiedevday.es/