• Imprimeix

Més de 40 companyies catalanes participen a Mercartes, el mercat biennal de les arts escèniques

La fira tindrà lloc del 7 al 9 de novembre a Valladolid i acollirà més de 700 professionals. El Departament de Cultura comptarà amb un estand paraigua obert a tot el sector català de les arts escèniques

07/11/2018 12:11
Mercartes
El Departament de Cultura, a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva marca d’internacionalització Catalan Arts, organitza un estand a la 7a edició de Mercartes, cita biennal de referència per als professionals del sector de les arts escèniques que tindrà lloc a Valladolid del 7 al 9 de novembre. 
Durant aquests dies, tècnics de l’àrea de Mercats de l’ICEC treballaran des de l’estand català per fer d’enllaç entre els professionals i demà dimecres 7, organitzaran una trobada per facilitar el networking.
 
En aquesta edició, hi prendran part més de 40 empreses catalanes, la majoria de les quals dins de l’estand paraigua Catalan Arts organitzat pel Departament de Cultura.
 
Les companyies, distribuïdores i productores catalanes que assistiran amb l’estand català a Mercartes són:
 
Actúa DistribuciónAddaura Teatre VisualAmer i Àfrica Circ CiaAnexaBitò Produccions, Brodas BrosCamut BandCia La TalCíclicus EspectacleColectivo Lamajara DanzaDagoll DagomDavid Moreno & CiaDe Actores y ArmasDromEls JoglarsEscarlata CircusExplica DansaGuerrilla ProduccionsInstitut Català de les Empreses Culturals (ICEC)La BrutalLa Fura dels BausLa Mostra d’IgualadaLazzigagsMarcel tomás & Cascai, ObsidianaOrquestra de Cambra de l’EmpordàProjecte IngenuRhum & CiaRoseland Musical S.LSarruga ProduccionsT de TeatreTeatre NuTricicle i Zum Zum Teatre.
 
A més comptaran amb estand propi:
 
 
Mercartes va néixer el 2004 amb la voluntat de ser un mercat biennal de referència a Espanya per al sector de les arts escèniques. Organitzat per la Federación Estatal de Asociaciones de Empresas de Teatro y Danza (Faeteda) i La Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública (La Red), el certamen s’ha consolidat com una cita imprescindible a les agendes dels professionals i les empreses d’arts escèniques de l’Estat.
 
En aquesta setena edició, Mercartes estrena nova etapa amb l’objectiu de dinamitzar l’encontre professional intensificant les activitats organitzades, així com amb la implantació d’eines ideades per a facilitar el contacte entre els diferents agents que seran a Valladolid.
 
Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb internacional.icec@gencat.cat