• Imprimeix

L'ICEC posa a disposició del sector del llibre un estand a la London Book Fair

La London Book Fair, una de les fires del llibre més prestigioses del panorama internacional, tindrà lloc del 10 al 12 d’abril a Londres.

10/04/2018 11:04
ImatgeLondonBookFair2018

L’Institut Català de les Empreses Culturals posa a disposició de les empreses i professionals del sector del llibre de Catalunya un estand a la London Book Fair, una de les fires del llibre més prestigioses del panorama internacional que tindrà lloc del 10 al 12 d’abril a Londres. L’estand identificat sota amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts - Books, estarà ubicat al Hall 5 del Olympia Ground (Lower West Hall) amb el número 5F138 i servirà com a punt de trobada i de negoci on desenvolupar amb les màximes facilitats les activitats de les empreses i professionals catalans presents a la fira.

Amb 47 anys de trajectòria, la London Book Fair es considera el certamen del llibre més important de primavera en el calendari editorial internacional. La fira és exclusivament professional i amb un marcat caràcter comercial, especialitzada en la venda de drets.

Amb l’objectiu de fomentar el networking entre els professionals catalans i els delegats internacionals acreditats a la fira, s’oferirà una recepció a l’estand català dimecres 11 d'abril a les 13:00h.

La participació d’editorials i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, el Departament de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, en particular a la Fira de Fira del Llibre de Frankfurt (Alemanya), la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic), a la Fira del llibre infantil i juvenil de Bolonya (Itàlia) i aquest any també s’hi afegeix la London Book Fair (Regne Unit).

Més informació:  www.catalanarts.cat