• Imprimeix

L'ICEC organitza la jornada 'L'abecé del camí del mecenatge'

27 de novembre al MACBA

19/11/2018 14:11
Imatge_ABECE del Mecenatge

L’ICEC organitza, a través del seu Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i en col·laboració amb la Fundació Catalunya Cultura, la jornada L’abecé del camí del mecenatge, adreçada a les empreses i professionals interessats a dissenyar la seva estratègia de mecenatge.

La jornada, prevista per al dimarts 27 de novembre al MACBA, oferirà una introducció a la realitat del patrocini i del mecenatge per a totes aquelles empreses que cerquin un finançament privat. Les diverses ponències i taules rodones previstes posaran de manifest quines són les principals capacitats que un projecte ha de tenir per poder emprendre la recerca de finançament privat amb el màxim de garanties.

S’analitzaran, doncs, qüestions clau per als possibles mecenes o patrocinadors, entre les quals l’impacte social del projecte i la comunicació pública d’aquest i la forma jurídica de l’empresa que cerca el finançament, així com aspectes més pràctics com poden ser les claus per a l’elaboració d’un dossier de patrocini i la valoració econòmica del projecte.

Consulta el programa de la Jornada i inscriu-te aquí