• Imprimeix

Arriba la novena edició d'Arts Libris

La Fira Internacional del Llibre d’Artista i Edició Contemporània tindrà lloc del 21 al 23 d’abril a l’Arts Santa Mònica

19/04/2018 14:04
Imatge_ArtsLibris

ArtsLibris, que compta amb el suport de l’ICEC, s’està consolidant com una de les principals fires a Europa per a la difusió i comercialització del sector editorial del llibre d'artista, el fotollibre i l'edició contemporània, gràcies a la seva oferta d'expositors i a l'enfocament internacional del projecte.

En aquesta novena edició, la fira continua amb el seu programa cultural consolidant-se com una prestigiosa plataforma de producció, difusió i intercanvi editorial, oferint diferents trobades i activitats entre les quals cal destacar la celebració els dies 21 i 22 d’abril de la V edició del Simposi Internacional sobre Edició i Col·leccionisme, moderat per la crítica d’art i comissària independent, especialista en llibres d’artista, Glòria Picazo i amb la participació de João Fernandes (subdirector artístic del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía), Mela Dávila (comissària independent), Sergio Rubira (subdirector de Col·lecció i Exposicions de l’IVAM) i la Dra. Anne Thurmann-Jajes (Centre for Artists' Publications – Weserburg-Museum für moderne Kunst), que rep el suport d'Acción Cultural Española (AC/E).

Com en anteriors edicions, s'atorgarà el Premi ArtsLibris–Fundació Banc Sabadell, amb un jurat internacional especialitzat en llibres d'artista que s'encarregarà de triar les millors publicacions d'ArtsLibris Barcelona 2018 i es presentarà el quart volum de la Sèrie AL que enguany ha realitzat l’artista Wilfredo Prieto i que porta per títol Loophole. L’edició limitada de guants i bosses ha estat concebuda per Ignasi Aballí i produïda amb el suport de la Blueproject Foundation.

Durant tres dies, els editors, artistes, comissaris i professionals més rellevants del sector, conviuran amb col·leccionistes i amants del llibre d'artista, en un espai dedicat a la creació editorial contemporània.