• Imprimeix

Més de 70 participants a l'estand del Departament de Cultura a la fira més important del llibre infantil a Bolonya

La iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial

23/03/2018 11:03
Foto_Bolonya2018

Després d’haver estat País Convidat a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya en l’edició anterior, un total de 72 entitats catalanes entre editorials, associacions, il·lustradors i institucions del sector del llibre especialitzades en llibres infantils exposaran a la Bologna Children’s Book Fair mitjançant l’estand que l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posarà a la seva disposició. L’estand dona una imatge conjunta del sector i ofereix als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats.

La fira tindrà lloc del 26 al 29 de març a la ciutat italiana de Bolonya. Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya és la major projecció internacional del sector del llibre infantil; el lloc on els professionals poden comprar i vendre drets i també descobrir nous talents.

La participació d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la internacionalització del sector editorial català. Amb aquest objectiu, el Departament de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, que a més de Bologna inclou la Fira de Fira del Llibre de Frankfurt, la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) i aquest any, per primera vegada a la London Book Fair.

Dilluns 26, a les 13 hores, s’oferirà una recepció a l’estand amb l’objectiu de fomentar el networking entre els professionals catalans i els delegats internacionals acreditats a la fira.

Les 31 editorials participaran a l’estand de l’ICEC (Pavilion 22 / Estand C29) a la Bologna Children’s Book Fair 2018 són:

Akiara Books, Alba Editorial, Animallibres Editorial, Arcàdia Editorial, Bambú Editorial, Barcelona Multimedia, Blackie Books, Bromera Edicions, Combel Editorial, Cossetània Edicions, Edicions Casablanca, Editorial Astronave, Editorial Barcanova, Editorial Base (Flor Edicions), Editorial Corimbo, Editorial Flamboyant, Editorial Juventud, Ekaré, El Cep i La Nansa Edicions, Eumo Editorial, Grup 62Estrella PolarFan Books, La Fragatina, La Galera, Larousse Editorial, Mosaic Llibres, Mosquito Books Barcelona, Somnins, Takatuka, Tramuntana Editorial, Yekibud Editores i Zahorí Books.

Els 33 il.lustradors: Abigueil Ledesma, Agnès Capella, Albert Asensio, Anna Bru Antònia Peláez, Beatriz Marín, Carlos Sanchez Martos, Carme Julià, Cristina Sapnò, Daniel Roig, Daniel Torrent, Eduard Altarriba, Enrique Molina, Eva Sánchez, Fabrizio Botaso, Gerard Fulcarà, Jacqueline Molnar, José Maria Pérez Martell, Judy Kaufmann, Laura Borràs, Maria Palet, Marta Costa, Miquel Pang, Mònica Wnek, Naiara Palet, Patricia Geis, Purificación Hernández, Ropbert García, Sergi Moreso, Simona Galbiati, Tàssies, Teresa Guilleumes, Vanessa Rovira.

Associacions:

Associació d’Editors en Llengua Catalana

APIC  - Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya

Gremi d’Editors de Catalunya

IL·LUSTRA –Professionals de la Il·lustració Catalana Associats