• Imprimeix

L'ICEC al costat de la internacionalització de la música

Ofereix suport als grups catalans seleccionats per actuar a l’Eurosonic 2019, dins del programa ETEP que facilita l’accés a més de 100 festivals europeus.

20/07/2018 09:07
Imatge_ETEP

L’Eurosonic, un dels festivals més influents d’Europa i una de les principals trobades professionals de música indie i pop-rock, ha obert el període de presentació de propostes per a la realització de showcases a la propera edició, que tindrà lloc a Groningen (Països Baixos) del 16 al 19 de gener de 2019.

Els grups que siguin seleccionats per l’Eurosonic tindran també l’oportunitat de formar part durant tot el 2019 del programa europeu ETEP, European Talent Exchange Programme, que facilitarà la seva presència al cartell de més de 100 festivals europeus.

Amb l’objectiu de donar suport i promocionar internacionalment els artistes de Catalunya, l’ICEC, com a soci del programa europeu ETEP, ofereix als grups catalans seleccionats per l’Eurosonic ajut per cobrir les despeses del viatge a Groningen i promoció internacional a través de Catalan Arts, la marca d’internacionalització de les empreses culturals i creatives catalanes.

Més informació sobre la convocatòria a catalanarts.cat (www.catalanarts.cat/web/node/10884)

Podeu veure aquí el video de  la participació catalana durant el 2018.