• Imprimeix

Quatre grups catalans han actuat a l’Eurosonic 2018 i han participat al programa europeu ETEP amb el suport de l’ICEC

29/01/2018 14:01
Eurosonic_2018

Les bandes catalanes Mueveloreina, Museless, Odina i The Zephyr Bones han actuat a la 32ª edició de l’Eurosonic Noorderslag, celebrat del 17 al 20 de gener a Groningen (Països Baixos). Els quatre grups han comptat amb el suport de l’ICEC que, com a soci del programa ETEP, els ha ofert ajut per al desplaçament a Groningen així com suport a la promoció a través de Catalan Arts, la seva marca d’internacionalització de les empreses culturals i creatives.

L’Eurosonic és un dels festivals més influents d’Europa i un important punt de trobada entre els professionals de la música indie i pop-rock. La gran quantitat de professionals internacionals acreditats –enguany, 4.288 de 42 països- i l’ampli número de showcases -374 aquesta edició- fan que l’Eurosonic sigui una oportunitat única per impulsar internacionalment la carrera dels artistes.

L’Eurosonic s’ha convertit en una plataforma per a la música emergent europea acollint també el programa ETEP (European Talent Exchange Programme), una iniciativa amb suport de la Unió Europea que té com a objectiu facilitar la circulació i la contractació dels grups europeus entre festivals d’arreu del continent. Gràcies a aquest programa, un centenar de festivals pertanyents a la xarxa ETEP han contractat un total de 2.690 actuacions de 972 artistes europeus des del 2003.

L’ICEC és soci del programa ETEP des del 2011 amb l’objectiu de donar suport i promocionar internacionalment els artistes de Catalunya. Un total de 24 grups catalans han actuat a l’Eurosonic participant al programa ETEP des del 2012.

Aquest 2018 aquestes 4 bandes formaran part de l’ETEP i es podran beneficiar de les facilitats de contractació que el programa ofereix als festivals de música europeus pertanyents a la xarxa. 

Més informació clicant aquí