• Imprimeix

El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya organitza la sisena edició de les ‘Jornades sobre Art & Galerisme’

En col·laboració amb Talking Galleries

23/11/2018 15:11
Imatge_Jornades18

El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) presenta la sisena edició de les “Jornades Sobre Art i Galerisme”, la seva trobada anual dedicada a l'intercanvi i diàleg entre professionals del sector del galerisme d'art en l'àmbit català. Per segon any consecutiu, aquesta nova edició de les Jornades compta amb la col·laboració de Talking Galleries, el ‘think tank’ dedicat a l'anàlisi, coneixement i difusió de les galeries d'art a escala internacional, amb base a Barcelona.

Aquest any la trobada, que serà el dia 27 de novembre a l’Arts Santa Mònica, posarà l’èmfasi en temes de comunicació i promoció cultural. A fi de reflexionar entorn de la creació de nous públics en el sector de l’art, es dedicaran tres sessions a analitzar estratègies comunicatives i l'ús de les noves tecnologies, les xarxes socials i altres plataformes online, amb un enfocament molt pràctic. Així mateix, com ja és habitual en les Jornades, l’equip de NIAL Art Law presentarà una sessió per tractar qüestiones legals sobre els llegats d’artistes, un àrea de gestió - i també de negoci- que cada vegada més ocupa a moltes galeries.

Tot i ser una jornada enfocada a les necessitats del sector de l'art i els seus professionals, totes les sessions són gratuïtes, obertes al públic i no és necessària inscripció prèvia.

Podeu consultar el programa aquí.