Fas 6 anys. Tria un Llibre
  • Imprimeix

Fas 6 anys. Tria un llibre

DEL 15 D'OCTUBRE AL 30 DE NOVEMBRE DE 2018!

La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys

Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.

 

Si els vostres fills aquest 2018 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Aquesta campanya arribarà a 78.567 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 298 llibreries de tot el territori. 

Llibreries de Barcelona

Llibreries de Tarragona

Llibreries de Girona

Llibreries de Lleida

 

Com funciona?

 

 

 

 

Tots els nens i les nenes que aquest any fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries (veure llistat), podran triar un llibre i començar així la seva biblioteca particular!

Durada

La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2018 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i us farem arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.

Condicions

  • L'import del cupó és de fins a 13€
  • El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil
  • Només es pot comprar 1 llibre per cupó
  • Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client
  • En els llibres d'imports inferiors no s'abonarà la diferència
  • El bescanvi del cupó s'haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya.

 

Per qualsevol consulta o suggeriment: fas6anys@gencat.cat

imatge-principal

Videorecomanacions

ENVIA’NS LA TEVA VIDEORECOMANACIÓ I LA PENJAREM AQUÍ!

INSTRUCCIONS I CESSIÓ DE DRETS: PER A ADULTS | PER A MENORS 

 

 

 

Lectures recomanades

Departament d'Ensenyament:

 

 

 

La Superbiblioteca del Super3:

 

Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil:

Comunicat del Gremi de Llibreters de Catalunya a totes les llibreries adherides a la campanya

Un cop reunits la Junta Directiva del Gremi i d'acord amb la Generalitat de Catalunya, s'ha decidit per unanimitat NO OFERIR la possibilitat de la venda Online de la campanya "Fas 6 anys. Tria un llibre", com s'havia fet en les dues anteriors edicions. 

El motiu d'aquesta decisió és que l'objectiu de la campanya és que els infants visitin les nostres llibreries i nosaltres puguem desenvolupar el nostre ofici de prescriptors de llibres.

En cas que alguna família no pugui desplaçar-se a una llibreria, haurà de posar-se en contacte amb el Gremi que farà les gestions pertinents per tal de que puguin bescanviar el cupó adequadament.

Contacte

gremidellibreters@gremidellibreters.cat

T.93 215 46 10


DEL 15 D'OCTUBRE AL 30 DE NOVEMBRE:
La targeta es podrà bescanviar del 15 d'octubre al 30 de novembre de 2018 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. Les dades dels infants han estat tractades d'acord amb les condicions d'aquest l'enllaç.  

Apunta't al mailing del Pla de Lectura 2020

Si vols estar al corrent de totes les activitats relacionades amb el Pla de Lectura 2020

26/09/2018

    

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”, edició 2018, és una acció de foment de la lectura dins del Pla de lectura 2020 del Departament de Cultura amb el Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració dels departaments d’Ensenyament,  de Vice-Presidència, Economia i Hisenda, d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l'ONCE.