Digital
  • Imprimeix

Cultura digital

En l'àmbit de la Cultura digital, des de l’ICEC acompanyem i donem suport als projectes empresarials i traduïm la realitat innovadora i digital al món cultural, incidint especialment en els sectors dels videojocs, l’audiovisual, la música i els multimèdia.

L'ICEC a través de l'Àrea de Cultura digital treballa per a dos objectius principals. En primer lloc, la professionalització del sector del videojoc per mitjà de l’impuls de la seva competitivitat i el foment del diàleg amb altres agents de l’entorn cultural. En segon lloc, el suport als diferents sectors culturals en la seva transformació digital.

Des de l'ICEC impulsem la professionalització del conjunt del sector cultural català a través de programes de formacióconsultoria i assessorament; ajudem les empreses culturals en la seva internacionalització; posem al seu abast subvencions i finançament i treballem també pel desenvolupament de públics.

L’Àrea de Cultura Digital de l’ICEC impulsa el Pla de cultura digital, que té com a objectiu situar les empreses culturals i creatives catalanes en primera línia de la innovació, la tecnologia i el món digital.