Qui som
  • Imprimeix

Qui som

L’ICEC assessora i acompanya les empreses i els professionals de la cultura dels diferents sectors: les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la cultura digital, el llibre i la música, i posa a la seva disposició ajuts i eines de finançament, així com serveis per a la internacionalització, la capacitació empresarial i el desenvolupament de públics. A través de les seves accions, l’ICEC col·labora en la construcció d’un teixit cultural competitiu i de qualitat i fomenta, també, els hàbits de consum i la generació de públics.

L'ICEC també gestiona la Filmoteca de Catalunya que té per missió recuperar, preservar, catalogar i restaurar el patrimoni fílmic i documental, i fer recerca i donar suport a l’educació i a la difusió de la cultura cinematogràfica, amb una atenció especial a la producció i la cultura cinematogràfica catalana.

A més l'ICEC és patró i membre fundador de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, membre del Consell d'administració i representant de la Generalitat de Catalunya de FiraTàrrega, soci del Parc Audiovisual de Catalunya, participa també com a soci protector d'Avalis i és membre fundador del Consorci del Pla de rehabilitació i equipament de teatres de Barcelona.  

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) és una institució pública del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que treballa pel desenvolupament i la consolidació del sector cultural impulsant les empreses i els professionals de la cultura per millorar-ne la competitivitat i la professionalització.

Podeu consultar l'estructura organitzativa de l'ICEC fent clic aquí

Podeu consultar el pressupost de l'ICEC fent clic aquí