• Imprimeix

Aportacions reintegrables a projectes culturals

7810 - Ajuts a projectes culturals Departament de Cultura icec

Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de "cofinançament" que permeten a l'empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.

L’objecte és la concessió d’ajuts a projectes culturals dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, del món editorial, del discogràfic i musical, que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa, i adreçats a la producció, distribució, comercialització o explotació de béns de consum cultural.

Llegiu-ne més

Ha finalitzat el termini per sol·licitar la subvenció. 

RESOLUCIÓ CLT/1762/2018, de 19 de juliol, per la qual es modifica la data final de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes culturals, en règim de concurrència no competitiva, en les modalitats d'aportacions reintegrables i subvencions (ref. BDNS 389493).

Termini per sol·licitar la subvenció del 16 de març al 26 de juliol del 2018, ambdós inclosos.

 

Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria:

Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia

Per consultes sobre els continguts de la subvenció: 935 529 167

Per consultes sobre la tramitació telemàtica: 935 529 166                   

Horari: de 9 a 14 h. de dilluns a divendres

A persones físiques o jurídiques que tinguin com a objecte les activitats de producció, distribució, comercialització de béns de consum cultural.

També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen en unions temporals d’empreses (UTE).

Què necessiteu fer?

Data actualització 08.03.2018